Konstruktion af specialløsninger

​Har du en opgave, som kræver en helt speciel håndtering, kan vi tilbyde konstruktion af specialløsninger til industri og erhverv. Hos Klein Teknik har vi stor erfaring og lægger stor vægt på kvalitet og god service ved såvel små som store opgaver.

Inden for konstruktion af specialløsninger kan vi blandt andet være behjælpelige med:

  • ​Udstyr, der skal tilpasses specifikke opgaver
  • Udstyr, der skal passe ind i specifikke miljøer
  • Udstyr, der ikke er en standardvare

Vi laver konstruktion af specialløsninger efter dine ønsker og behov

Gennem vores mange år i branchen har vi opbygget en særlig viden inden for konstruktion af specialløsninger til industrien – blandt andet fordi, vi har arbejdet på et væld af forskellige projekter. Her kan nævnes:

Ønsker du at høre mere om konstruktion af specialløsninger, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 49 70 70 31, på e-mail: mail@kleinteknik.dk eller ved at skrive til os via kontaktformularen. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Lad os hjælpe dig med fremstilling af specialmaskiner. 

Kontakt os på telefon 49 70 70 31, på e-mail: mail@kleinteknik.dk eller ved at skrive til os via vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om fremstilling af tekniske løsninger hos os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger​...

​Sportsxstream

”Vi har med stor fordel gjort brug af Jesper Klein design. Vi har i samarbejde fået udviklet og fremstillet vores specielle udstyr i en god kvalitet og leveret til aftalt tid”

Pienton Design

"Jeg har haft den glæde at arbejde sammen med Jesper Klein over flere gange i fm. udvikling af lamper og interiør. Kendetegnene for ham er hans iver efter at aflevere et færdigt projekt, som er gennemtænkt ned i hver eneste detalje. Det gør det som producent lettere at sætte det i produktion."

Følg os på Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder igangværende projekter mm.​​

Om Kleinteknik

Vi har mange års erfaring i at udvikle alle former for tekniske løsninger med fokus på at bruge værktøjer som f.eks. LEAN til at optimere, simplificere og gøre specialmaskiner mere brugervenlige.

Kontakt

Nordre Strandvej 261A, 3140 Ålsgårde