Om os​

​​KLEIN TEKNIK er en virksomhed som startede i 2003 under navnet Jesper Klein Design.

Vi udviklede, designede og konstruerede egne interiør produkter til køkken og stue.

I tiden der fulgte, udviklede og designede vi også interiør produkter til større og mindre design virksomheder som Stelton A/S og Pienton Design.

​Undervejs udviklede vi forretningsområdet til at designe, udvikle tekniske løsninger samt konstruktion af specialmaskiner / specialløsninger til virksomheder og industri herunder displays til Udenrigsministeriet samt specialmaskiner til medicinalindustrien.

I 2014 lagde vi virksomheden om for at kunne koncentrere os fuldt ud om dette forretningsområde: Udvikling af tekniske løsninger samt konstruktion af specialløsninger og specialmaskiner.​

Lad os hjælpe dig med fremstilling af specialmaskiner. 

Kontakt os på telefon 49 70 70 31, på e-mail: mail@kleinteknik.dk eller ved at skrive til os via vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om fremstilling af tekniske løsninger hos os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger​...

​Sportsxstream

”Vi har med stor fordel gjort brug af Jesper Klein design. Vi har i samarbejde fået udviklet og fremstillet vores specielle udstyr i en god kvalitet og leveret til aftalt tid”

Pienton Design

"Jeg har haft den glæde at arbejde sammen med Jesper Klein over flere gange i fm. udvikling af lamper og interiør. Kendetegnene for ham er hans iver efter at aflevere et færdigt projekt, som er gennemtænkt ned i hver eneste detalje. Det gør det som producent lettere at sætte det i produktion."

Følg os på Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder igangværende projekter mm.​​

Om Kleinteknik

Vi har mange års erfaring i at udvikle alle former for tekniske løsninger med fokus på at bruge værktøjer som f.eks. LEAN til at optimere, simplificere og gøre specialmaskiner mere brugervenlige.

Kontakt

Nordre Strandvej 261A, 3140 Ålsgårde