​SportsXstream

​Vi fik kontakt med SportsXstream i 2012. En dynamisk virksomhed i vækst der skulle bruge specialfremstilleder platforme til brug for kameramand i gummibåde.

Vi udviklede, konstruerede og fremstillede platforme der kunne anvendes til flere størrelser af gummibåde, samt et ophæng der stabiliserede kameraet under brug og som aflastede kameramanden.​

I løbet at 2013 konstruerede og fremstillede vi et holdersystem til Antenne for sendeenhed fra båd til land.

Derudover har vi udviklet, konstrueret og fremstillet lade stationer til brug for GPS tracker enheder.​​

Lad os hjælpe dig med fremstilling af specialmaskiner. 

Kontakt os på telefon 49 70 70 31, på e-mail: mail@kleinteknik.dk eller ved at skrive til os via vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om fremstilling af tekniske løsninger hos os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger​...

​Sportsxstream

”Vi har med stor fordel gjort brug af Jesper Klein design. Vi har i samarbejde fået udviklet og fremstillet vores specielle udstyr i en god kvalitet og leveret til aftalt tid”

Pienton Design

"Jeg har haft den glæde at arbejde sammen med Jesper Klein over flere gange i fm. udvikling af lamper og interiør. Kendetegnene for ham er hans iver efter at aflevere et færdigt projekt, som er gennemtænkt ned i hver eneste detalje. Det gør det som producent lettere at sætte det i produktion."

Følg os på Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder igangværende projekter mm.​​

Om Kleinteknik

Vi har mange års erfaring i at udvikle alle former for tekniske løsninger med fokus på at bruge værktøjer som f.eks. LEAN til at optimere, simplificere og gøre specialmaskiner mere brugervenlige.

Kontakt

Nordre Strandvej 261A, 3140 Ålsgårde