​Ydelser

​KLIEN TEKNIK står for fremstilling af specialmaskiner og specialkonstruktioner.

Vi er med fra ide til den færdige maskine eller konstruktion står klar til kunden.

Vi deltager derfor gerne allerede I produktudvikling samt udarbejdelse af kravspecifikationer.

Hvis kundens kravspecifikation ligger fast, kan KLEIN TEKNIK udarbejde konstruktionstegningerne samt stå for fremstilling af

specialmaskiner/konstruktioner.

Vi tilbyder følgende ydelser:

Vi tilbyder også kunder reelle konsulent ydelser på specifikke enkeltområder indenfor produktudvikling, udarbejdelse af kravspecifikationer, udarbejdelse af konstruktions tegninger eller deltage i forbindelse med fremstilling af specialmaskiner/specialløsninger.

​Produkt udvikling

KLEIN TEKNIK har stor erfaring med produktudvikling og deltager gerne med ideer samt udarbejdelse af kravspecifikationer i forbindelse med produktudvikling af specialløsninger eller specialmaskiner.

under produktudvikling anvender vi LEAN som et værktøj, så kunden opnår den bedste løsning.​

Konstruktion og fremstilling

KLEIN TEKNIK har mange års erfaring indenfor konstruktion samt fremstilling af specialmaskiner og produktionsudstyr.

Vi udarbejder konstruktions tegninger, fremstiller løsninger samt udarbejder dokumentation.

Vi er vant til at arbejde for kunder der enten anvender ISO eller GMP​​

Konsulent

Klein Teknik tilbyder udover fremstilling af specialmaskiner og specialløsninger også konsulentydelser til virksomheder med behov for hjælp til produktudvikling, udarbejdelse af 3D konstruktionstegninger og tegningsdokumentation.

Hvis din virksomhed står med akut behov for hjælp på eget værksted til fremstilling af specialmaskiner, hjælper KLEIN TEKNIK også her.​

Lad os hjælpe dig med fremstilling af specialmaskiner. 

Kontakt os på telefon 49 70 70 31, på e-mail: mail@kleinteknik.dk eller ved at skrive til os via vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om fremstilling af tekniske løsninger hos os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger​...

​Sportsxstream

”Vi har med stor fordel gjort brug af Jesper Klein design. Vi har i samarbejde fået udviklet og fremstillet vores specielle udstyr i en god kvalitet og leveret til aftalt tid”

Pienton Design

"Jeg har haft den glæde at arbejde sammen med Jesper Klein over flere gange i fm. udvikling af lamper og interiør. Kendetegnene for ham er hans iver efter at aflevere et færdigt projekt, som er gennemtænkt ned i hver eneste detalje. Det gør det som producent lettere at sætte det i produktion."

Følg os på Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder igangværende projekter mm.​​

Om Kleinteknik

Vi har mange års erfaring i at udvikle alle former for tekniske løsninger med fokus på at bruge værktøjer som f.eks. LEAN til at optimere, simplificere og gøre specialmaskiner mere brugervenlige.

Kontakt

Nordre Strandvej 261A, 3140 Ålsgårde