​Kompetencer

KLEIN TEKNIK råder over mangeårig erfaring indenfor produkt udvikling, konstruktion af specialmaskiner og hjælpeværktøjer.

Jesper Klein har igennem 30 år arbejdet med udvikling og konstruktion af specialmaskiner, fra små hjælpeværktøjer til store proces anlæg inden for Industri og Medico.

KLEIN TEKNIK er med i hele processen fra ide og udvikling til aflevering af færdigt koncept. Herunder konstruktion af specialmaskiner, udarbejdelse af konstruktions tegninger samt fremstilling af specialmaskiner og anlæg. Hertil udarbejdelse af risikovurderinger, betjenings vejledninger samt dokumentation.

​​I KLEIN TEKNIK arbejder vi med LEAN ved projekt start, og har erfaring med GMP regler.

I KLEIN TEKNIK sætter vi kundens behov i centrum, og er i samarbejde med Kunden med til at udarbejde den rigtige løsning til den rette pris.​

Udvikling

Ud fra Kundens kravspecifikation er KLEIN TEKNIK med til at udvikle specialmaskiner med tanke på proces, LEAN samt brugervenlighed.

Under udvikling af specialmaskiner eller specialløsninger, er det vigtigt at kundes reelle behov er afdækket, til det formål bruger vi i kravspecifikationen nice/need funktionen.​

Konstruktion

​Når kundens kravspecifikation ligger fast, går KLEIN TEKNIK i gang med selve konstruktion af specialmaskinen. KLEIN TEKNIK anvender 3D tegneprogrammer til udarbejdelse af konstruktionstegninger og til visualisering af den endelige løsning.

Fremstilling

Før fremstilling af specialmaskiner går i gang, vil selve konstruktionen af specialmaskinen blive godkendt af kunden.

KLEIN TEKNIK har samarbejde med et hold kompetente underleverandører, som er med til at sikre den rigtige kvalitet til den rigtige pris.​

Lad os hjælpe dig med fremstilling af specialmaskiner. 

Kontakt os på telefon 49 70 70 31, på e-mail: mail@kleinteknik.dk eller ved at skrive til os via vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om fremstilling af tekniske løsninger hos os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger​...

​Sportsxstream

”Vi har med stor fordel gjort brug af Jesper Klein design. Vi har i samarbejde fået udviklet og fremstillet vores specielle udstyr i en god kvalitet og leveret til aftalt tid”

Pienton Design

"Jeg har haft den glæde at arbejde sammen med Jesper Klein over flere gange i fm. udvikling af lamper og interiør. Kendetegnene for ham er hans iver efter at aflevere et færdigt projekt, som er gennemtænkt ned i hver eneste detalje. Det gør det som producent lettere at sætte det i produktion."

Følg os på Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder igangværende projekter mm.​​

Om Kleinteknik

Vi har mange års erfaring i at udvikle alle former for tekniske løsninger med fokus på at bruge værktøjer som f.eks. LEAN til at optimere, simplificere og gøre specialmaskiner mere brugervenlige.

Kontakt

Nordre Strandvej 261A, 3140 Ålsgårde