Stålkonstruktioner og konstruktion af industrimaskiner

Hos Klein Teknik i Ålsgårde ved Helsingør har vi stor erfaring inden for stålkonstruktioner og konstruktion af industrimaskiner. Hvad enten det er til medicinalindustrien, konstruktion af specialmaskiner til udarbejdelse af hospitalsprodukter eller noget helt andet, kan vi være behjælpelige. Vi dækker hele Sjælland og har også kunder fra resten af landet. 

Stor knowhow inden for konstruktion af industrimaskiner

Vi har særlig ekspertise inden for maskiner til foliehåndtering og kan generelt være behjælpelig med:

  • ​​Konstruktion af industrimaskiner til at optimere produktions flow
  • ​Konstruktion af specialmaskiner til at udføre en specialopgave i eksempelvis laboratorier
  • ​Konstruktion af hjælpeværktøjer til eksempelvis produktion og laboratorie
  • ​Samleværktøjer til optimering af produktion
  • ​Låg påsætter til prøvevials til laboratorier
  • ​Stålkonstruktioner.

​Vi kan stå for hele projektet fra start til slut. Lige fra design og produktudvikling til fremstilling af industrimaskiner. Der er stort set ingen grænser.

Vi strækker os langt for vores kunder, og med vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde en professionel håndtering af enhver opgave inden stålkonstruktioner. Du kan blandt andet læse om vores levering af specialmaskiner til ALK her.

​Få mere information om stålkonstruktioner og specialmaskiner

Vil du/I gerne vide mere om vores arbejde med konstruktion af industrimaskiner, eller vil du/I gerne have et uforpligtende tilbud på jeres konstruktionsopgave, kan vi kontaktes på telefon 49 70 70 31, via vores kontaktformular eller på e-mail mail@kleinteknik.dk.

Lad os hjælpe dig med fremstilling af specialmaskiner. 

Kontakt os på telefon 49 70 70 31, på e-mail: mail@kleinteknik.dk eller ved at skrive til os via vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om fremstilling af tekniske løsninger hos os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger​...

​Sportsxstream

”Vi har med stor fordel gjort brug af Jesper Klein design. Vi har i samarbejde fået udviklet og fremstillet vores specielle udstyr i en god kvalitet og leveret til aftalt tid”

Pienton Design

"Jeg har haft den glæde at arbejde sammen med Jesper Klein over flere gange i fm. udvikling af lamper og interiør. Kendetegnene for ham er hans iver efter at aflevere et færdigt projekt, som er gennemtænkt ned i hver eneste detalje. Det gør det som producent lettere at sætte det i produktion."

Følg os på Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder igangværende projekter mm.​​

Om Kleinteknik

Vi har mange års erfaring i at udvikle alle former for tekniske løsninger med fokus på at bruge værktøjer som f.eks. LEAN til at optimere, simplificere og gøre specialmaskiner mere brugervenlige.

Kontakt

Nordre Strandvej 261A, 3140 Ålsgårde