​Teknisk produktudvikling til industri & erhverv​

Har du et produkt, som kræver teknisk produktudvikling, kan vi stå til rådighed. Vi klarer både store og små projekter for industri og erhverv, hvor vi har ekspertise inden for et rigtig bredt felt. Er du privatperson og har brug for hjælp til et mindre projekt inden for teknisk produktudvikling, kan vi også klare det.

Vi udfører teknisk produktudvikling i tæt samarbejde med kunden

​Er du blot i idefasen og ønsker en samarbejdspartner, kan vi stå for den videre tekniske produktudvikling ud fra dine ønsker og behov.

Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med vores kunder, så du kan være sikker på at få den helt rigtige løsning inden for teknisk produktudvikling. Er du kommet lidt længere med produktet, kan vi arbejde videre med det ud fra det nuværende udgangspunkt.​

Vi anvender 3d-teknologi i teknisk produktudvikling

​Vi anvender 3D-teknologi til konstruktion og udvikling af produktet, og har således alt nødvendigt udstyr til at håndtere enhver opgave med teknisk produktudvikling.

Kontakt os på telefon 49 70 70 31 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for teknisk udvikling. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller til vores e-mail: mail@kleinteknik.dk, så vender vi retur hurtigst muligt. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på teknisk produktudvikling, giver vi også gerne dette. 

Lad os hjælpe dig med fremstilling af specialmaskiner. 

Kontakt os på telefon 49 70 70 31, på e-mail: mail@kleinteknik.dk eller ved at skrive til os via vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om fremstilling af tekniske løsninger hos os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger​...

​Sportsxstream

”Vi har med stor fordel gjort brug af Jesper Klein design. Vi har i samarbejde fået udviklet og fremstillet vores specielle udstyr i en god kvalitet og leveret til aftalt tid”

Pienton Design

"Jeg har haft den glæde at arbejde sammen med Jesper Klein over flere gange i fm. udvikling af lamper og interiør. Kendetegnene for ham er hans iver efter at aflevere et færdigt projekt, som er gennemtænkt ned i hver eneste detalje. Det gør det som producent lettere at sætte det i produktion."

Følg os på Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder igangværende projekter mm.​​

Om Kleinteknik

Vi har mange års erfaring i at udvikle alle former for tekniske løsninger med fokus på at bruge værktøjer som f.eks. LEAN til at optimere, simplificere og gøre specialmaskiner mere brugervenlige.

Kontakt

Nordre Strandvej 261A, 3140 Ålsgårde