​Konstruktion af produktionsudstyr til industri

Når det kommer til konstruktion af produktionsudstyr, er det vigtigt at vælge en samarbejdspartner, som man kan stole på.

​Hos Klein Teknik lægger vi stor vægt på at skabe et godt tillidsforhold til vores kunder ved konstant at levere kvalitet inden for konstruktion af produktionsudstyr til industri.

Inden for konstruktion af produktionsudstyr kan vi blandt andet være behjælpelige med:

  • ​Hele eller dele af produktions linjer med fuld- og semiautomatiske betjeninger
  • Produktionsenheder til medicinalindustrien
  • Kamre til forarbejdning af dyr til uddannelses brug
  • Maskiner til at rationalisere dele af produktion

Vi klarer det hele inden for konstruktion af produktionsudstyr

​Kvaliteten gælder lige fra design og udvikling til fremstilling og levering. Med vores mangeårige erfaring inden for konstruktion af produktionsudstyr kan vi sikre dig en løsning, der lever fuldt op til dine krav.

Af forskellige projekter kan nævnes:

Kontakt os på e-mail: mail@kleinteknik.dk, via vores kontaktformular eller på telefon 49 70 70 31, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med dit projekt inden for konstruktion af produktionsudstyr. 

Lad os hjælpe dig med fremstilling af specialmaskiner. 

Kontakt os på telefon 49 70 70 31, på e-mail: mail@kleinteknik.dk eller ved at skrive til os via vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om fremstilling af tekniske løsninger hos os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger​...

​Sportsxstream

”Vi har med stor fordel gjort brug af Jesper Klein design. Vi har i samarbejde fået udviklet og fremstillet vores specielle udstyr i en god kvalitet og leveret til aftalt tid”

Pienton Design

"Jeg har haft den glæde at arbejde sammen med Jesper Klein over flere gange i fm. udvikling af lamper og interiør. Kendetegnene for ham er hans iver efter at aflevere et færdigt projekt, som er gennemtænkt ned i hver eneste detalje. Det gør det som producent lettere at sætte det i produktion."

Følg os på Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder igangværende projekter mm.​​

Om Kleinteknik

Vi har mange års erfaring i at udvikle alle former for tekniske løsninger med fokus på at bruge værktøjer som f.eks. LEAN til at optimere, simplificere og gøre specialmaskiner mere brugervenlige.

Kontakt

Nordre Strandvej 261A, 3140 Ålsgårde