ALK​

​​Vi er glade for at have leveret forskellige specialmaskiner og hjælpeværktøjer til medicinalkoncernen ALK i Hørsholm.

I 2010 leverede vi en maskine der skulle på svejse folie til plastik kassetter til brug i laboratoriet.

​I 2013 leverede vi et lille specialværktøj, til hjælp i reagensfremstillingslaboratoriet for påsætning af låg på plastik vials.

Derudover har vi igennem årerne fra 2010 udført service på flere specialmaskiner til brug i laboratoriet for på svejsning af folie på plastik vials.

​I foråret 2015 afleverede vi endnu en maskine. Denne maskine var til på svejsning af folie på prøve vials til deres ​QC afdeling.​Tryk her for video.

Lad os hjælpe dig med fremstilling af specialmaskiner. 

Kontakt os på telefon 49 70 70 31, på e-mail: mail@kleinteknik.dk eller ved at skrive til os via vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om fremstilling af tekniske løsninger hos os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger​...

​Sportsxstream

”Vi har med stor fordel gjort brug af Jesper Klein design. Vi har i samarbejde fået udviklet og fremstillet vores specielle udstyr i en god kvalitet og leveret til aftalt tid”

Pienton Design

"Jeg har haft den glæde at arbejde sammen med Jesper Klein over flere gange i fm. udvikling af lamper og interiør. Kendetegnene for ham er hans iver efter at aflevere et færdigt projekt, som er gennemtænkt ned i hver eneste detalje. Det gør det som producent lettere at sætte det i produktion."

Følg os på Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder igangværende projekter mm.​​

Om Kleinteknik

Vi har mange års erfaring i at udvikle alle former for tekniske løsninger med fokus på at bruge værktøjer som f.eks. LEAN til at optimere, simplificere og gøre specialmaskiner mere brugervenlige.

Kontakt

Nordre Strandvej 261A, 3140 Ålsgårde