​Udenrigsministeriet

​Da vi tilbage i 2010 fik opgaven, lød den på at udvikle og fremstille et visuelt flot display, som skulle stå i Københavns lufthavns terminaler.

Vi udviklede en enkelt og visuelt display til brug for at holde Udenrigsministeriets brochurer.

Displayet er konstrueret så det let at samle og skille ad, og kunden nemt kan transportere det fra sted til sted.​​

Vi har leveret Displays til Udenrigs ministeriet af to omgange. 1. gang var i 2010, hvor de skulle bruge displays til opstilling i Københavns Lufthavn.

Her i 2014 har vi lige afleveret 6 stk. Display mere til opsætning i flere danske lufthavne som Ålborg lufthavn og Billund Lufthavn.

Vi er altid glade for at vores kunder vender tilbage, da vi selv sætter en ære i at aflever et godt produkt.​

Lad os hjælpe dig med fremstilling af specialmaskiner. 

Kontakt os på telefon 49 70 70 31, på e-mail: mail@kleinteknik.dk eller ved at skrive til os via vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om fremstilling af tekniske løsninger hos os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger​...

​Sportsxstream

”Vi har med stor fordel gjort brug af Jesper Klein design. Vi har i samarbejde fået udviklet og fremstillet vores specielle udstyr i en god kvalitet og leveret til aftalt tid”

Pienton Design

"Jeg har haft den glæde at arbejde sammen med Jesper Klein over flere gange i fm. udvikling af lamper og interiør. Kendetegnene for ham er hans iver efter at aflevere et færdigt projekt, som er gennemtænkt ned i hver eneste detalje. Det gør det som producent lettere at sætte det i produktion."

Følg os på Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder igangværende projekter mm.​​

Om Kleinteknik

Vi har mange års erfaring i at udvikle alle former for tekniske løsninger med fokus på at bruge værktøjer som f.eks. LEAN til at optimere, simplificere og gøre specialmaskiner mere brugervenlige.

Kontakt

Nordre Strandvej 261A, 3140 Ålsgårde